Kaagschip 9, 3991CS Houten

De VIP behandeling

Bij de VIP behandeling nemen wij het poetsen van het interieur volledig van uw over. U neemt plaats in onze wachtruimte en geniet van een gratis kopje DE koffie of thee. U mag uw auto ook bij ons achterlaten, dan bellen we u als de auto klaar is.

  • Uitgebreide wasprogramma 1
  • Interieur uitzuigen
  • Dashboard schoonmaken
  • Ramen binnenkant
  • Matten reinigen
  • Dorpels reinigen
  • Uitzuigen kofferbak
  • Koffie/thee
  • WiFi

Wachttijd c.a. 45 minuten

€ 39,50

Reinigen stoffen autostoelen

Kan de stoffen bekleding van uw autostoelen wel een opfrisbeurt gebruiken?

Na inmiddels ruim 500 autostoelen gereinigd te hebben (stof en leer) kunnen we wel zeggen dat we aardig wat ervaring hebben. Wij kunnen het reinigen van uw bekleding verzorgen. Bij deze behandeling, ook wel shamponeren genoemd gebruiken wij een professionele stoomreiniger, hiermee wordt er warme stoom en een reinigingsmiddel onder hoge druk in de bekleding van uw autostoelen gespoten die er vervolgens direct weer krachtig wordt uitgezogen. Op deze manier wordt de bekleding diep en grondig gereinigd en krijgt de bekleding zijn oorspronkelijke kleur weer terug.

Chocolade, koffie, yoki drink, frisdrank, zout zee water, urine, overgeven, etc, etc.. Wij gaan de uitdaging aan!

Wachttijd c.a. 45/60 minuten

€ 24,50

Reinigen lederen autostoelen

Kan de lederen bekleding van uw autostoelen wel een opfrisbeurt gebruiken?

Na inmiddels ruim 500 autostoelen gereinigd te hebben (stof en leer) kunnen we wel zeggen dat we aardig wat ervaring hebben. Wij kunnen het reinigen van uw lederen bekleding verzorgen. Bij deze behandeling, reinigen wij de bekleding van uw autostoelen en achterbank helemaal met de hand tot en met de naden aan toe en vervolgens masseren wij uw bekleding met een beschermende leder creme zodat uw lederen bekleding beschermt is tegen vuil. Op deze manier blijft uw lederen bekleding langer mooi en krijgt de bekleding zijn oorspronkelijke kleur weer terug.

Wachttijd c.a. 45/60 minuten

€ 24,50

Ozon behandeling

Last van een rooklucht of een muffe honden geur in uw auto?

Kies dan voor een ozonbehandeling voor uw auto. Tijdens de ozon behandeling produceert een ozon generator gedurende een bepaalde tijd continu ozon, die zich door de gehele auto verspreidt en bovendien desinfecterend werkt. De auto ruikt na deze behandeling fris en neutraal en de grootste hoeveelheid bacteriën zijn vernietigd.

Een ozon behandeling gaat altijd in combinatie met een VIP behandeling voor het beste resultaat

€ 99,00

Kofferbak 100% hondenharen vrij

Carwash Houten kan uw kofferbak 100% hondenharen vrij maken.

Bij deze behandeling, maken wij uw kofferbak (vloer, zijkanten en achterbank rugleuning) echt helemaal 100% vrij van hondenharen. Wanneer u uw auto weer eens helemaal hondenharen vrij wilt hebben of wanneer u uw auto gaat verkopen. Carwash Houten zorgt er voor dat er geen haar meer te zien is.

Wachttijd c.a. 60 minuten (afhankelijk van hoeveelheid haren)

€ 39,50