Carwash Houten Stofzuigplein

Stofzuig systeem

Het stofzuigsysteem is een krachtig en energie zuinig systeem. Het is een modulerend systeem. U trekt een stofzuigmond uit de houder en uw slang gaat binnen 2 a 3 seconden zuigen. Word er nog een slang in gebruik genomen dan zal het systeem opschalen om de juiste zuigkracht te geven. Plaatst iemand de slang weer terug in de houder dan moduleert het systeem terug zodat alle slangen altijd de juiste en dezelfde zuigkracht hebben.

Eenmaal begonnen met stofzuigen werkt de slang voor 8 minuten. Stopt de slang? Steek hem even terug in de houder en pak hem er weer uit. Dan heeft u weer 8 minuten de tijd. Dit om te voorkomen dat iemand de slang vergeet terug te plaatsen en de slang voor lange tijd onnodig blijft door zuigen.

Doekjes automaten

Onze 6 doek automaten zijn te vinden verdeeld over het stofzuigplein.

NIEUW: de waspas werkt vanaf nu ook op de doekjesautomaten.

  • Cockpitdoekjes
  • Ruitendoekjes
  • Interieurhandschoenen
  • Microvezel droogdoeken

De automaten accepteren contant munt geld (€ 0,50 en € 1,-) en alle automaten zijn voorzien van een contactloos betalen module zodat u contactloos met uw pinpas of telefoon kunt betalen.

Alles doekjes kosten € 1,-

Mattenwasser

Met 1 sessie van € 2,- heeft u voldoende tijd om 5 matten (GEEN rubberen matten) te reinigen. Plaats de mat met de vuile zijde naar beneden en voer de mat in totdat de mattenwasser uw mat pakt en door de machine voert. Ziet u de mat niet meer? Dan kunt u de volgende mat invoeren. De matten komen er aan de achterkant uit.

€ 2,- per sessie. Contactloos pinnen of contant.

Matten borstelaar

Met 1 sessie van € 1,- heeft u voldoende tijd om 5 gemiddeld vuile matten te borstelen. U zet de mattenborstelaar aan door een betaling te doen en dan begint de machine. U houd de mat vast en beweegt deze heen en weer.

€ 1,- per sessie. Contactloos pinnen of contant.

Tornador

Uw interieur krachtig uitblazen met de Tornador! U kent de hoekjes in uw interieur/dashboard vast wel waar u lastig bij komt of vuil/zand wat net even te diep in de vloerbekleding zit.. De Tornador blaast die hoekjes krachtig en makkelijk voor uw los.

€ 2,- contactloos pinnen of contant voor 6 minuten krachtig blazen.

 

Lucht pistooltjes

Op het stofzuig plein vind u lucht pistooltjes welke u GRATIS kunt gebruiken om uw interieur uit te blazen.

Hoesjes hergebruik

Hoesjes gebruiken we voor de achterruitenwisser en worden zoveel als mogelijk hergebruikt.

Tips? Ideeen?

Heeft u vragen? Tips voor op het stofzuigplein? Dan horen we graag van u.

Contact