Wassen

Hoe kan ik betalen?
U kunt betalen met PIN, contant, waspas, Nationale Autowasbon, Apple Pay en alle bekende tankpassen.

Kan mijn bestelbus ook door de wasstraat?
Ja zeker! Een bestelbus tot een hoogte van 2.20 m kan uitstekend door onze wasstraat met alle wasprogramma’s

Kan mijn bestelbus met vast imperiaal ook door de wasstraat? 
Helaas! Uw betelbus met vast imperiaal kan helaas niet door de wasstraat.

Hebben jullie een cabrio wasprogramma?
Ja zeker! Wij hebben een speciaal cabrio wasprogramma voor cabrio’s met een soft top. Maar onze shampoos en borstels zijn carbrio soft top vriendelijk. U kunt veilig voor ieder wasprogramma kiezen.

Ik vind de wasstraat niet zo leuk, moet ik blijven zitten?
Nee, zeker niet. Bij Carwash Houten mag u gewoon uitstappen. Wij zorgen er voor dat de auto door de wasstraat gaat.

Hoe lang duurt een rit door onze wasstraat?
Inclusief afrekenen, voorwassen en de wasstraat duurt het 6 a 7 minuten.

Waspas

Hoe deel ik mijn waspas saldo?
U kunt het waspas saldo delen door uw waspas te registeren op onze website via “mijn waspas”. Als u dat gedaan heeft, logt de persoon waarmee u het saldo wil delen in via “mijn waspas” op carwashhouten.nl op zijn/haar smartphone. Als u bent ingelogd dan ziet u direct de mogelijkheid om uw waspas in de Wallet app te zetten. Als u op die button geklikt heeft, is het saldo te zien in de wallet app. Wij scannen vervolgens de QR code die in uw wallet app staat. Het saldo is vervolgens direct bijgewerkt.

Hoe krijg ik het actuele waspas saldo op mijn smartphone te zien?
U kunt het actuele waspas saldo op uw smarthone zien door uw waspas te registeren via “mijn waspas” op carwashhouten.nl. Als u dat gedaan heeft, logt u op uw smartphone in via “mijn waspas” op carwashhouten.nl. Als u bent ingelogd dan ziet u direct de mogelijkheid om uw waspas in de Wallet app te zetten. Als u op die button geklikt heeft, is het saldo te zien in de wallet app op uw smartphone. Wij kunnen vervolgens ook de QR code die in uw wallet app staat scannen. Het saldo is vervolgens direct bijgewerkt.

Ik ben mijn wapas kwijt? Wat nu?
Heeft u uw waspas geregistreerd op carwashhouten.nl? Dan is er niks aan de hand. Stuur ons een mail met het mailadres waar u de waspas mee geregistreerd heeft, dan zetten wij het waspas saldo over naar een nieuwe waspas. Deze ligt vervolgens voor u klaar.

Heeft u uw waspas NIET geregistreerd? Dan weten we helaas niet hoeveel saldo er nog op de waspas stond en kunnen we helaas ook niks overboeken naar een nieuw waspas. We weten immers niet welk waspas nummer u had. U kunt wel een nieuwe waspas aanvragen en deze opwaarderen.

VIP behandeling

Kan ik een vip behandeling cadeau geven aan iemand?
Ja zeker! U kunt bij ons aan de kassa een VIP cadeaukaart aanschaffen.

Cadeaukaart

Carwash Houten heeft een cadeaukaart waspas. U kunt er een bedrag van € 20,- of € 50,- opzetten. De cadeaukaart waspas kunt u bij de kassa kopen.